detector.media
16.07.2014 17:37
Нацрада має намір виключити «ТВ Центр-International» зі списку адаптованих каналів
Нацрада має намір виключити «ТВ Центр-International» зі списку адаптованих каналів

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення планує розглянути питання щодо невідповідності змісту іноземної програми «ТВ Центр-International» (TVCI) законодавству України. Про це йдеться в порядку денному засідання Нацради, запланованого на 17 липня.

 

Нагадаємо, що цей канал включено Нацрадою до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і ретрансляція яких на території України не обмежується - так званого «списку адаптованих каналів». І поки що Нацрада не має правових підстав вимагати вимкнення цього каналу з кабельних мереж.

 

Нагадаємо, 23 червня Нацрада звернулася до суду щодо призупинення ретрансляції «ТВ Центр-Іnternational» і до Генпрокуратури щодо Life News і РЕН ТВ, які є неадаптованими до українського законодавства і їх трансляція на території України заборонена.

 

За інформацією «Детектор медіа», суд відмовив у розгляді позову, через те, що дистрибутор каналу «ТВ Центр-Іnternational» (відповідач) зареєстрований у Донецьку, відповідно суд визнав справу підсудною Донецькому окружному адміністративному суду.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY