detector.media
15.07.2014 17:39
16 липня – вебінар ІРРП «Доступ до публічної інформації та захист персональних даних. Що має перевагу»
16 липня – вебінар ІРРП «Доступ до публічної інформації та захист персональних даних. Що має перевагу»

16 липня о 14.00 відбудеться вебінар ІРРП «Доступ до публічної інформації та захист персональних даних. Що має перевагу».

 

Доповідач: Людмила Опришко - адвокат, медіа-юрист ІРРП, медіа-тренер. Цільова аудиторія: журналісти усіх видів ЗМІ України.

 

Програма:

-доступ до відомостей, що містяться в Деклараціях про доходи, майно, витрати та зобов'язання фінансового характеру (в тому числі і до відомостей про майновий стан членів сімей декларантів);

-доступ до інформації про розпорядження державним та комунальним майном та до відомостей про персональні дані осіб, які це майно отримали. Доступ до персональних даних осіб, які приймали участь у конкурсі з приватизації.

-доступ до інформації про осіб, які вчинили корупційні правопорушення, в тому числі і до їх персональних даних.

 

Тривалість вебінару: 1-1,5 години.

 

Зареєструватись на вебінар можна тут.

 

Участь у вебінарі безкоштовна. Для участі у вебінарі необхідно: мати комп'ютер (ноутбук) з якісним інтернетом, колонки (навушники).

 

Людмила Опришко - адвокат, медіа-юрист ІРРП, медіа-тренер. Має більш ніж 20-річний досвід адвокатської роботи в галузі цивільного, кримінального, господарського права, і, зокрема, інформаційних спорів, захисту авторських прав, захисту журналістів/ЗМІ у справах про захист честі, гідності, ділової репутації, про спростування інформації, захист приватності, відшкодування матеріальної і моральної шкоди та інших. Успішно представляла інтереси журналістів М. Вересня, О.Єльцова в українських судах, має успішний досвід ведення справ про доступ до інформації.

 

Спільно з юристами Л.Панкратовою та О.Бурмагіним у рамках діяльності ІРРП надає правову допомогу журналістам.

 

У співпраці з Л.Панкратовою виграла справу «Газета «Україна-Центр» проти України» в Європейському суді з прав людини.

 

«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY