detector.media
15.07.2014 14:25
У партії Меркель відповіли на тролинг у Facebook «Дякую, пані Ріббентроп»
У партії Меркель відповіли на тролинг у Facebook «Дякую, пані Ріббентроп»

Онлайн-редакція очолюваного канцлером ФРН Ангелою Меркель Християнсько-демократичного союзу (ХДС) у вівторок попередила користувачів своїх сторінок у соцмережах про здійснену на них спам-атаку. Про це повідомляє «Укрінформ» з посиланням на повідомлення прес-служби німецької партії.

 

Відповідне звернення оприлюднено на сторінці голови ХДС у Facebook. «Дорогі фани сторінки Ангели Меркель, на цю сторінку нині здійснюється спам-атака, в результаті якої всі пости заповнені певними коментарями», - йдеться у повідомленні.

 

Через це у ХДС висловили жаль з приводу того, що коментарі іншого змісту губляться у цій масі.

 

Водночас видаляти згаданий спам адміністратори сайту поки що не збираються. «Навіть для цього спаму діють наші правила користування сайтом: ми вітаємо об'єктивні і конструктивні коментарі, але залишаємо за собою право видаляти коментарі, які порушують чинне право або містять образи, наклепи, є расистського або політико-екстремістського характеру»,- зазначається на сторінці.

 

Онлайн-редакція висловила сподівання, що «незабаром» дискусія на сторінці знову повернеться «у конструктивне русло».

 

Зміст спам-повідомлень як у прес-службі ХДС, так і у прес-службі німецького уряду коментувати відмовилися. Жодної інформації про онлайн-атаку на канцлера ФРН в німецьких ЗМІ немає.

 

Нагадаємо, з 14 липня на сторінці Федерального Канцлера Німеччини Ангели Меркель у Facebook користувачі соцмережі масово залишають повідомлення «Дякую, пані Ріббентроп» (Danke Frau Ribbentrop).

 

Такий флешмоб пов'язаний із результатами зустрічі Ангели Меркель з російським президентом Володимиром Путіним на Мундіалі, після якої Німеччина закликала Україну до проведення прямих переговорів з сепаратистами.

 

Водночас, 14 липня увечері, під час телефонної розмови Петра Порошенка з Ангелою Меркель канцлер зробила акцент на невірному тлумаченні вислову речника Федерального уряду щодо прямих переговорів з сепаратистами і висловила відданість ідеї консультацій Тристоронньої контактної групи.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY