detector.media
15.07.2014 12:30
Канал «1+1» почав зйомки нового мейковера «Поверніть мені красу»
Канал «1+1» почав зйомки нового мейковера «Поверніть мені красу»

Телеканал «1+1» почав роботу над новим шоу про перевтілення жінок «Поверніть мені красу». Про це повідомляє прес-служба мовника.

 

Героїні шоу - жінки, яким зовнішні вади зламали життя і які гостро потребують допомоги. Зйомки проекту веде компанія «Sister's production».

 

Трансформації героїнь, як зовнішні, так і внутрішні, відбуватимуться за допомогою «Команди порятунку», кожен член якої є фахівцем у своїй сфері. У четвірці «рятувальників» - Ростислав Валіхновський, заслужений лікар України, член Всеукраїнської асоціації пластичних, реконструктивних і естетичних хірургів; Дмитро Слоссер, пластичний хірург, який працює на міжнародному ринку і має досвід в реконструктивній хірургії; Олена Любченко, що має 15-річний психотерапевтичний досвід;  Ільяс Сахтара, стиліст. 

 

З героїнями мейковера працюватиме четвірка фахівців

 

«Команда порятунку» рятуватиме не тільки красу героїнь, зазначад канал, але й їхню сім'ю, стосунки з близькими, дасть останній шанс повернутися до життя.

 

«Кожен епізод проекту - це історія неймовірного перевтілення, диво, яке відбуватиметься на очах телеглядачів. Кожна героїня в цьому шоу народжується заново. Доля підготувала їм стільки трагедій, страждань, болю і сліз, що вони розучилися вірити в чудеса. Найскладніші випадки, найбезнадійніші діагнози. І тільки в нашій програмі їм спробують допомогти. Тільки тут героїні отримають останній шанс почати нове життя і стати щасливими», - анонсує телеканал.

 

В ефірі каналу «1+1» проект вийде у новому осінньому сезоні.

 

Нагадаємо, новий проект телеведучої Ольги Фреймут про ресторани для каналу «1+1», що вийде восени, знімає команда, з якою ведуча працювала над реаліті «Ревізор» на Новому каналі.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY