detector.media
14.07.2014 16:59
Максим Паперник зніматиме для каналу «Україна» новорічний казковий мюзикл
Максим Паперник зніматиме для каналу «Україна» новорічний казковий мюзикл

Телеканал «Україна» разом з креативним продюсером і режисером Максимом Паперником розпочав роботу над новорічним мюзиклом «Аліса в Країні чудес». Про це повідомляє інтернет-видання «Медиабизнес» з посиланням на прес-службу каналу.

 

Зйомки проекту, в основі сюжету якого - авторська адаптація казки Льюїса Керролла, почнуться в жовтні. В українському мюзиклі глядачі побачать не тільки героїв відомої казкової історії, а й сюжетні перипетії в інтерпретації творчої групи проекту.

 

«У нашій історії є хороша спадкоємність зі старим класичним мультфільмом, який був створений на студії «Київнаукфільм», адже це дійсно знаковий твір. Але глядачі можуть бути впевнені, що ми «вдихнемо» в нього нове, новорічне життя», - сказав Максим Паперник.

 

Імена композитора і акторів новорічного мюзиклу поки не розкриваються.

 

«У новорічну ніч всім хочеться чарівництва, тому 31 грудня на глядачів каналу чекає справжнісіньке музичне диво. Подивившись мюзикл «Аліса в Країні чудес», глядачі телеканалу «Україна» отримають масу позитивних емоцій напередодні зустрічі 2015 року», - сказала директор департаменту планування програм телеканалу «Україна» Юлія Гатітуліна.

 

Нагадаємо, мюзикл «Аліса в Країні чудес» - це вже другий новорічний продукт власного виробництва телеканалу «Україна». Днями закінчилися зйомки новорічної чотирьохсерійної комедії «Ковзани для чемпіонки». Прем'єра стрічки відбудеться в переддень Нового року на каналі «Україна». Режисером серіалу «Ковзани для чемпіонки» став також Максим Паперник, який вже співпрацював з каналом «Україна» у комедії «Копи з Перетопа».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY