detector.media
14.07.2014 16:40
Юрій Ровенський залишає UMH Group
Юрій Ровенський залишає UMH Group

З липня 2014 року громадянин Росії Юрій Ровенський залишає посаду голови ради директорів медіахолдингу UMH Group (УМХ), що належать бізнесмену Сергію Курченку. Про це повідомляє «Медіабізнес», якому підтвердили цю інформацію в прес-службі холдингу.

 

Як повідомляє прес-служба, головним завданням Юрія Ровенського було реформування структури управління холдингу. Завершення цього етапу, а також тимчасова заборона на в'їзд до України стали причиною звільнення пана Ровенського, однак залишається в UMH в ролі позаштатного консультанта.

 

Як заявив пан Ровенський, «в останні місяці роботи в холдингу ми займалися фактично антикризовим менеджментом, але компанія сильна і пройде тяжкий для всього медіаринку період, зберігши і навіть примноживши доходи. Я вдячний за цей досвід роботи і був радий співпраці з менеджерами UMH, професіоналами високого рівня».

 

Нагадаємо, 19 травня генеральному директору компанії «ВЕТЕК-Медіа» і голові наглядової ради UMH Group, громадянину Росії Юрій Ровенському заборонили в'їзд до України. Згодом стало відомо, що строк заборони - на три роки.

 

Юрій Ровенський у серпні 2013 року очолив новостворену компанію Сергія Курченка «ВЕТЕК-Медіа», в яку увійшов медіахоліднг UMH group (УМХ). У листопаді 2013 року, після завершення угоди з купівлі UMH group Сергієм Курченком, пан Ровенський очолив також наглядову раду UMH group.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY