detector.media
11.07.2014 11:37
Після Мундіалю канал ICTV залишить в ефірі додатковий випуск спортивних новин
Після Мундіалю канал ICTV залишить в ефірі додатковий випуск спортивних новин

В ефірі телеканалу ICTV після закінчення Чемпіонату світу з футболу-2014, крім традиційного випуску новин «Факти. Спорт» о 9.15, залишиться додатковий випуск спортивних новин о 8.00. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Підставою для такого рішення телеканал називає високі показники ранкових спортивних новин протягом останнього місяця і наводить дані, що в останній тиждень чемпіонату доля новин досягла 10,2% за аудиторією 18-54, 50+ та 13% за цільовою аудиторією каналу чоловіки 25-45, 50+.

 

Як відомо, додаткові випуски новин «Факти. Спорт» о 8.00 і 13.15 з'явилися в ефірі ICTV на додаток до регулярного випуску о 9.15 близько місяця тому, з початком Чемпіонату світу з футболу-2014. Щоб максимально висвітлити цю подію, спортивні новини виділили в окремий, розширений трьохвилинний блок.

 

Нагадаємо, у вересні минулого року керівник спортивної редакції каналу «Ера» Денис Зерченко заявив «Детектор медіа», що «на "Інтері" й Новому спортивні новини закрили не через погані рейтинги». «Їх (спортивні новини. - ТК) почала знищувати футбольна Прем'єр-ліга, яка на вимогу двох загальнонаціональних телеканалів погодилася, що тільки вони мають право знімати матчі чемпіонату України, а всі інші мають платити за картинку. І це називається розвиток футболу? Раніше на всіх загальнонаціональних каналах у новинах були фрагменти футбольних матчів. А зараз ми маємо давати замість відео тільки таблички», - зауважив він.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY