detector.media
11.07.2014 11:20
Податківці в третьому кварталі перевірять «Сьогодні Мультимедіа» і компанії з групи «Інтер»
Податківці в третьому кварталі перевірять «Сьогодні Мультимедіа» і компанії з групи «Інтер»

У третьому кварталі Міністерство доходів і зборів запланувало перевірку ЗМІ, що є крупними суб'єктами господарювання, серед яких «Сьогодні Мультимедіа» (газета «Сегодня»), «Національні інформаційні системи» (телеканал «Інтер»), «Телестудія «Служба інформації» (телеканал НТН), а також низка інших компаній з групи «Інтер». Про це інформує прес-служба Національної спілки журналістів України (НСЖУ).

 

На виконання Меморандуму про співпрацю між Міністерством доходів і зборів та НСЖУ, Міністерство передало до Спілки перелік суб'єктів господарювання - засобів масової інформації, включених до плану-графіку проведення документальних перевірок у третьому кварталі поточного року. Всі заплановані до перевірки ЗМІ мають центральні офіси у місті Києві:

- ПРАТ «Сьогодні Мультимедіа»;

- «ТОВ «Телеканал Мега»;

- ТОВ «Телестудія «Служба інформації»;

- ТОВ «Телеканал «К2»;

- «Торсат»;

- ТОВ «Телерадіокомпанія «Кіно ТВ»;

- ТОВ «Телерадіокомпанія «Музика ТВ»;

- ТОВ «ТРО «ММС»;

- ТОВ «Дайрект сайт аквізішн»;

- ТОВ «Інтер профі»

- ТОВ «Національні інформаційні системи»;

- ТОВ «Хайлайн медіа»;

- ТОВ «07 Продакшн».

 

Нагадаємо, напочатку липня Державна фінансова інспекція України повідомляла НСЖУ, що в третьому кварталі 2014 року планує перевірити два засоби масової інформації - редакцію районної газети «Наш край» (Чернігівська область) та Державне підприємство «Національне газетно-журнальне видавництво» м. Київ.

 

Як повідомлялося, Кабінет міністрів оприлюднив постанову про створення та положення про Державну фіскальну службу України, тим самим Міністерство доходів і зборів України остаточно ліквідується.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY