detector.media
10.07.2014 13:18
Сайт Фокус.ua змінить дизайн і стане мультимедійним інтернет-журналом (ВІДЕО)
Сайт Фокус.ua  змінить дизайн і стане мультимедійним інтернет-журналом (ВІДЕО)

Наступного тижня сайт Фокус.ua стартує в новому дизайні і форматі: з новинного ресурсу він перетвориться на мультимедійний інтернет-журнал, який фокусуватиметься на основних подіях та тенденціях в Україні та світі. Про це повідомляє видавництво «Фокус Медіа».

 

У створенні контенту для сайту редакція журналу «Фокус» тепер зосередиться на аналітиці найважливіших подій. «Журналісти «Фокуса» розповідатимуть про те, що дійсно цікаво і корисно знати про політику, економіку, суспільство, культуру та спорт. Для співпраці з сайтом редакція буде залучати відомих політиків, бізнесменів, журналістів та громадських діячів, які озвучать своє бачення того, що відбувається», - анонсує «Фокус Медіа».

 

Водночас на сайті збережеться оперативна стрічка новин - для неї редакція відбиратиме тільки найнеобхідніші для розуміння картини дня новини.

 

Новолений сайт Фокус.ua стане адаптивним для комфортного читання на моніторі, планшеті або смартфоні. Статті у новому дизайні будуть оформлюватися якісними фотографіями, а для зручності навігації між розділами передбачений слайдер, завдяки якому сайт можна гортати як справжній журнал.

 

«В інтернеті ми хочемо зробити суспільно-політичний журнал, тому й акцент - не так на стрічці новин, як на журналістських кореспонденціях, в яких наші журналісти оперативно розкажуть читачеві про те, що сталося, коли, чому і що це означає. Оскільки Фокус.ua - журнал, то і вимоги до якості контенту у нас будуть єдиними з принтовою версією. Актуальні, написані спеціально для сайту кореспонденції - основний блок нашого нового ресурсу. Тут також будуть авторські колонки (редакція скрупульозно підходить до підбору своїх авторів, тому ми зберемо тільки тих колумністів, яким є що сказати), новини (тільки найважливіші для читача - йому не доведеться тонути в інформаційних хвилях), рейтинги, вікторини, соцопитування, огляди книг, серіалів, фільмів і так далі. У найближчій перспективі на нашому ресурсі з'явиться ще й інтернет-телебачення», - сказала головний редактор «Фокусу» Яна Мойсеєнкова.

 

«Сайт стає інноваційним і сучасним. Ми впевнені, що він зацікавить не лише читачів, а й рекламодавців, для яких у нас буде багато цікавих пропозицій та ідей креативних спецпроектів», - стверджує генеральний директор «Фокус Медіа» Марина Дерепа.

 

Сайт Фокус.ua стартує в бета-версії. Найближчим часом очікується запуск розділів «Рейтинги» і «Красива країна». Більше про редизайн сайту можна дізнатися тут.

 

 

 

 

Нагадаємо, напочатку липня продюсер і режисер Ілля Ноябрьов став директором видавництва «Фокус Медіа». Пан Ноябрьов замінив на цій посаді Володимира Бєлоконєва. Він відповідатиме за розвиток нових проектів у рамках видавництва, в тому числі - за онлайн-телебачення «Фокус ТВ», яке планується запустити на сайті focus.ua.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY