detector.media
08.07.2014 13:32
До 13 липня – реєстрація на літню сесію «Університету медіаграмотності» в Херсоні, Миколаєві та Одесі
До 13 липня – реєстрація на літню сесію «Університету медіаграмотності» в Херсоні, Миколаєві та Одесі

Фундація «Суспільність» спільно з МГО «Інтерньюз-Україна» та ГО «Детектор медіа»   запрошує викладачів вишів та представників громадських організацій взяти участь одноденних тренінгах виїзної сесії «Університету медіаграмотності».

 

Сесія відбудеться в Херсоні 17 липня, Миколаєві - 18 липня і 19 липня  в Одесі.  

 

Під час навчання учасники зможуть ознайомитися з кращими світовими та вітчизняними практиками медіаграмотності, взяти участь в тренінгових заходах з розвитку  критичного сприйняття інформації в медіа, набути вміння виявляти замовні матеріали в ЗМІ, здатність визначати якість медіаконтенту та протистояти акціям маніпулювання масовою свідомістю.

 

Участь в літній сесії Університету медіаграмотності безкоштовна.  Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах.

 

Для участі необхідно надіслати своє СV не пізніше 18.00 13 липня координаторові проекту Анні Тян aniatian285@gmail.com, а також заповнити реєстраційну форму. Додаткову інформацію можна отримати  за тел. 063-767-59-01.

 

Фундація «Суспільність» забезпечить учасників літньої сесії «Університету медіаграмотності» кава-брейками та обідами, а також відшкодує транспортні витрати (потяг, автобус).

 

«Детектор медіа»           

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY