detector.media
08.07.2014 09:18
Артеменко став головою Нацради, Герасим’юк і Шверк – заступниками, Котенко – відповідальним секретарем
Артеменко став головою Нацради, Герасим’юк і Шверк – заступниками, Котенко – відповідальним секретарем

7 липня 2014 року пройшла перша зустріч нового складу Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, під час якої було обговорено подальшу стратегію діяльності та обрано нові керівні органи нацради.

 

Головою Нацради був обраний Юрій Артеменко, першим заступником голови - Ольга Герасим'юк, заступником голови - Григорій Шверк, відповідальним секретарем - Катерина Котенко, повідомляє офіційний сайт Нацради.

 

Зустріч нової Нацради відбулася у повному складі, її учасниками стали призначені президентом 7 липня Юрій Артеменко, Владислав Севрюков і Григорій Шверк, а також обрана Верховною Радою 4 липня парламентська «четвірка» - Катерина Котенко, Олександр Ільяшенко, Ольга Герасим'юк та Олег Черниш.

 

Як писала «Детектор медіа», також 7 липня Президент України Петро Порошенко провів зустріч із новопризначеними членами регуляторного органу, де озвучив головне завдання діяльності Національної ради - захист українського інформаційного простору. Крім того, Петро Порошенко зазначив, що нині важливо розробити програми спеціального інформаційного мовлення для Донбасу. За його словами, не можна допустити перекручення фактів в інформуванні про події в Луганській та Донецькій областях.

 

Перед цим 7 липня глава Адміністрації президента Борис Ложкін і голова комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації Микола Томенко представили апаратові Національної ради з питань телебачення і радіомовлення новопризначених членів цього регуляторного органу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY