detector.media
08.07.2014 09:10
Прокуратура розслідує дії міліції у Харкові 22 червня, коли серед інших було побито журналістів
Прокуратура розслідує дії міліції у Харкові 22 червня, коли серед інших було побито журналістів

Перший слідчий відділ прокуратури Харківської області проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом заподіяння співробітниками міліції тілесних ушкоджень громадянам під час мітингів 22 червня в центрі міста. Про це повідомляє «Укрінформ» з посиланням на начальника управління прокуратури Харківської області Романа Корсуна.

 

«Розслідування проводиться за статтею, пов'язаною з перевищенням службових повноважень, що супроводжувалося насильством. Призначено 15 судово-медичних та 4 судово-фоноскопічної експертизи, визнано потерпілими та допитано 7 осіб. Крім того, триває службове розслідування дій міліції, яке проводить управління внутрішньої безпеки ГУ МВСУ в Харківській області», - зазначив пан Корсун.

 

За його словами, для повноти й оперативності досудового розслідування створена група з числа працівників апарату прокуратури області, а хід розслідування контролює керівництво прокуратури області.

 

Нагадаємо, 22 червня у місті Харкові під час віче місцевого Євромайдану міліціонери напали та жорстоко побили місцевого стрімера Віктора Пічугіна, який вів пряму трансляцію віче на канал IT-sector, з якого також транслювало події «Громадське ТБ». Стрімер повідомляє, що за фактом нападу подав заяву в міліцію.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY