detector.media
07.07.2014 14:11
У Костянтинівці і Артемівську відновлено мовлення українських телеканалів
У Костянтинівці і Артемівську відновлено мовлення українських телеканалів

Сьогодні, 7 липня, у містах Костянтинівці та Артемівську (Донецька область) відновлено ​​трансляцію українських телеканалів. Про це на брифінгу повідомив речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, пише «ЛІГАБізнесІнформ».

 

«Звільнення населених пунктів Слов'янського, Артемівського та Мар'їнського районів, а також міста Щастя позитивно вплинуло на суспільно-політичну обстановку і на настрої населення. На звільнених територіях відновлюється робота теле- і радіомереж», - зазначив Андрій Лисенко.

 

«ЛІГАБізнесІнформ» повідомляє, що за останні дві доби українські військові взяли під контроль дві телевізійні вежі у містах Костянтинівці та Артемівську, в яких відновлено ​​трансляцію українських телеканалів. На телевежі на горі Карачун поблизу міста Слов'янська (Донецька область) ведуться ремонтно-відновлювальні роботи.

 

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що на відновлення телевізійного мовлення у містах Слов'янську і Краматорську знадобиться не менше тижня. У ніч на 1 липня внаслідок обстрілу бойовиками українських позицій на горі Карачун під Слов'янськом обвалилася розташована на горі телевежа. На її відновлення, за словами пана Авакова, знадобиться час.

 

«Детектор медіа»

Фото Миноборони України

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY