detector.media
05.07.2014 17:20
На «Інтері» стартує новий проект Євгенія Кисельова – «Діалоги»
На «Інтері» стартує новий проект Євгенія Кисельова – «Діалоги»

6 червня в ефірі «Інтера» стартує авторський телепроект Євгенія Кисельова «Діалоги». Цю інформацію сайту «Дуся» підтвердив заступник директора з розвитку новинного продакшена компанії «Національні інформаційні системи» (НІС) Ігор Шувалов.

 

Прем'єрний випуск щотижневої програми вийде о 21:45, після випуску підсумкового випуску новин «Подробиці тижня». Хронометраж - близько півгодини. Виходитиме програма в записі.

 

Як розповів пан Шувалов, формат проекту нагадує популярне американське шоу Nightline, що виходить на телеканалі ABC з 1980-х років. Під час програми  телеведучий спілкується з цікавим і впливовим співрозмовником у форматі інтерв'ю. При цьому сам інтерв'юер говорить зі співрозмовникам на рівних.

 

Окремої студії проект «Діалоги» не має, Євген Кисельов спілкуватиметься з гостями програми у форматі телемосту.

 

Як розповів у коментаоі «Дусі» Євген Кисельов, головну ставку він робить на співрозмовників. «Сенс програми в тому, щоб знаходити по-справжньому цікавого співрозмовника. Це можуть бути політики першої величини, громадські діячі, діячі культури, науки, мистецтва - як українські, так і іноземні, - розповів автор програми. - Тут, як кажуть, важливий масштаб особистості. І, оскільки це суто авторська программа, на запитання «А чому ви запрошуєте саме цю людину?» я можу відповісти тільки так: «Тому що вона мені цікава». І я постараюся при допомозі питань, які ставитиму, розповісти про неї і намалювати її портрет».

 

Хто саме став першим його співрозмовником у «Діалогах», Євген Кисельов не уточнив.

 

Нагадаємо, що Євген Кисельов з вересня 2009 до кінця 2012 року вів на каналі «Інтер» суспільно-політичне ток-шоу «Велика політика» - до відмови телеканалу від підготовки і випуску цієї програми. У лютому 2013 року пана Кисельова було призначено директором «Національних інформаційних систем» (НІС), у червні 2013-го він став ведучим інформаційно-аналітичного тижневика «Подробности недели». У жовтні 2013 року Євген Кисльов звільнився з «Інтера» і став штатним радником Бориса Краснянського - керуючого директора компанії Дмитра Фірташа Group DF. Як відомо, пан Фірташ разом із Сергієм Льовочкіним є співвласниками групи «Інтер», до якої входить канал.

 

16 травня на «Інтері» стартувало нове щотижневе політичне ток-шоу «Чорне дзеркало», ведучими якого виступили Євген Кисельов та Ольга Червакова.   У кінці травня команда програми оголосила перерву на літо. У вересні, як розповіла в ефірі ток-шоу Ольга Червакова, журналісти планують проаналізувати сто днів діяльності нової влади України.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - http://lenta-ua.net

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY