detector.media
04.07.2014 11:05
Телеканал «24» шукає журналістів, ведучих і головного редактора сайту
Телеканал «24» шукає журналістів, ведучих і головного редактора сайту

Телеканал новин «24» розпочинає підготовку до осіннього сезону - запускає нові інформаційні проекти та суттєво розширює редакцію. Відкрито вакансії журналістів, редакторів і ведучих ефіру. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Вимоги до кандидатів:

 

журналісти телеканалу новин «24»

- досвід роботи в журналістиці від 2-х років, вміння самостійно визначитися із темою матеріалу, швидко і лаконічно викласти його суть та дотримуватись дедлайну; перевага надається кандидатам із досвідом роботи в телевізійних новинах та інформаційних проектах

Просимо додати до резюме приклади інформаційних матеріалів (можна просто лінк), бажано із власною начиткою та стендапом.

 

ведучі ефіру

- досвід роботи у прямому ефірі, редагування інформації, написання підводок (текстів ведучого), анонсів, верстка випусків, досвід ведення інтерв'ю в прямому ефірі.

До резюме просимо додати лінки на записи ваших ефірів

 

головний редактор сайту телеканалу новин «24» - 24tv.ua

- досвід роботи редактором або випусковим редактором інформаційних інтернет-ресурсів; навики збільшення власного контенту на сайті, зв'язки в медійних і політичних колах, вміння формувати редакційну політику і дотримуватися її.

Просимо надіслати лінки на інформаційні інтернет-ресурси, у яких ви працювали редактором або випусковим редактором не менше 2-х років

 

Резюме необхідно надсилати на robota24@24tv.com.ua. У темі листа просять вказати вакансію, на яку претендуєте.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY