detector.media
04.07.2014 09:39
В офісі 5-го каналу в Києві міліція не знайшла вибухівки - мовлення відновлено
В офісі 5-го каналу в Києві міліція не знайшла вибухівки - мовлення відновлено

Сьогодні, 4 липня, співробітників 5-го каналу евакуювали з центральної будівлі у Києві, де знаходяться офіс, редакція новин і перша ефірна студія. Після перевірки приміщенням, яке проводили правоохоронці, серед яких були кінологи з собаками, станом на 9.20 вибухівки не виявлено. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на інформацію народного депутата Юрія Стеця, колишнього члена наглядової ради телеканалу.

 

Мовлення каналу поновлено. Цю інформацію підтверджує прес-служба телеканалу, повідомляє УНІАН. «Станом на 9.20 ефір 5 каналу відновлено після повідомлення про замінування будинку на столичній вулиці Електриків. Після ретельної перевірки приміщень вибуховий пристрій не було виявлено», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

Як повідомив телеканал у випуску новин, пошуки вибухівки в офісі 5-го каналу станом на 10.00 продовжуються.

 

Нагадаємо, зранку 4 липня 5 канал отримав телефоном інформацію від невідомого про замінування каналу. Про це «Детектор медіа» повідомила піар-директор 5-го Олена Матузко.

 

До офісу каналу приїхали працівники міліції, які евакуювали всіх співробітників. 5 канал встиг вийти в прямий ефір о 8.00 з випуском новин. Наразі журналісти 5-го вийшли в ефір з новинами о 10.00.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY