detector.media
03.07.2014 14:21
Держкомтелерадіо призначив нового гендиректора Полтавської ОДТРК
Держкомтелерадіо призначив нового гендиректора Полтавської ОДТРК

Державний комітет телебачення і радіомовлення призначив Євгена Лопушинського генеральним директором Полтавської обласної державної телерадіокомпанії (ОДТРК) «Лтава» та уклав з ним контракт. Наказ було підписано сьогодні, 3 липня. Про це «Детектор медіа» повідомив голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко.

 

Саме Євген Лопушинський переміг у конкурсному відборі на посаду гендиректора Полтавської ОДТРК. Після цього його кандидатуру було погоджено Полтавською обласною держадміністрацією.

 

Євгену Лопушинському 30 років. У 2007 році він закінчив Київський міжнародний університет за спеціальністю «журналістика». Працював кореспондентом обласного радіо, старшим редактором обласного телебачення, редактором відділу в газеті «Зоря Полтавщина». З 2011 по 2013 рік був головним редактором газети «Полтавське слово». В 2007-2010 роках працював помічником голови Полтавської ОДА Валерія Асадчева, виконуючи функції керівника прес-служби апарату ОДА. 25 квітня 2013 року його було призначено першим заступником генерального директора - виконуючим обов'язки гендиректора Полтавської ОДТРК.

 

На посаду керівника Полтавської ОДТРК «Лтава» Євгена Лопушинського рекомендували редактори низки друкованих та інтернет-видань Полтавщини, обласна організація НСЖУ, департамент інформаційної діяльності та комунікацій Полтавської ОДА, міжфракційне об'єднання «Полтавщина» у Верховній Раді

 

Нагадаємо, що 24 квітня багаторічний очільник Полтавської ОДТРК Микола Ляпаненко був звільнений з посади гендиректора і призначений заступником гендиректора. Підставою для звільнення пана Ляпаненка стала його заява та лист Полтавської обласної державної адміністрації.

 

У конкурсі на вакантну посаду гендиректора крім Євгена Лопушинського також брали участь засновник і директор ТОР «Рекламно-креативне бюро «Просто», видавець низки регіональних видань («Перша полтавська», «Просто районка», «Агро районка») Юрій Ісаєв та шеф-редактор газети полтавського медіа-клубу «Новий день» Людмила Стельмах.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY