detector.media
01.07.2014 14:02
Президент доручив зробити все необхідне для якнайшвидшого звільнення заручників-журналістів
Президент доручив зробити все необхідне для якнайшвидшого звільнення заручників-журналістів

За дорученням Президента України Петра Порошенка міністр внутрішніх справ Арсен Аваков провів засідання в центрі Антитерористичної операції. Під час засідання було створено робочу групу на чолі з керівником управління інформаційної безпеки Нацгвардії Юрієм Стецем, якій доручено координувати дії оперативних служб у питанні звільнення захоплених у заручники бойовиками журналіста «Громадського телебачення» Анастасії Станко та оператора Іллі Безкоровайного.

 

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

 

Президент наголосив на необхідності зробити все можливе для того, щоб у найближчий термін були звільнені захоплені журналісти, а також для забезпечення безпеки всіх працюючих у зоні АТО працівників ЗМІ.

 

Нагадаємо, 30 червня ввечері журналістка «Громадського телебачення» Анастасія Станко та оператор Ілля Безкоровайний були захоплені представниками самопроголошеної «Луганської народної республіки».

 

Водночас у полоні терористів на Донеччині досі перебуває засновниця сайту «Прихована правда», активістка Ірма Крат. Її було викрадено 20 квітня в місті Слов'янську (Донецька область).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY