detector.media
27.06.2014 14:18
Ведучі програми «Міста» на каналі НЛО TV зняли кліп про Україну (ВІДЕО)
Ведучі програми «Міста» на каналі НЛО TV зняли кліп про Україну (ВІДЕО)

П'ятеро ведучих програми «Міста», що виходить на телеканалі НЛО TV, зняли кліп про українців з різних міст України. Про це повідомляє прес-служба тканалу.

 

Пісню про те, чим живуть і чому радіють українці ,назвали # программагорода. Ведучі програми «Міста» Євген Славкінський, Андрій Пределін, Віктор Разін, Дмитро Ворожко, Ілля Луценко написали текст пісні і виконали її.

 

Нагадаємо, програма «Міста» вийшла в ефір НЛО TV у поточному році.  Режисер тревел-шоу Дмитро Котовець.

 

 

За два сезони зйомки програми пройшли практично в усіх великих містах України. За сюжетом ведучі одночасно прибувають в одне з міст України і на добу розлучаються. Кожен з них вирушає шукати пригоди у цікавий для нього спосіб - де знайти екстремальні розваги, де поїсти, де познайомитися з дівчатами, куди піти, щоб відчути атмосферу міста, і побачитися з най унікальнішим та цікавим мешканцем. Наприкінці кожної програми глядач дізнається, чи правда, що в тому чи іншому місті України настільки добре, як про це говорять місцеві жителі, або навпаки - зруйнує свої стереотипи і зрозуміє, що навіть у найвіддаленіших місцях України можна знайти розваги до душі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY