detector.media
27.06.2014 13:42
Мінкульт підписав з фондом Поплавського угоду про проведення телеконкурсу «Крок до зірок»
Мінкульт підписав з фондом Поплавського угоду про проведення телеконкурсу «Крок до зірок»

Міністерство культури України уклало угоду з Міжнародним благодійним фондом «Обдаровані діти України», засновиком якого є  народний депутат Михайло Поплавський, на проведення дитячого конкурсу «Крок до зірок», що має транслюватися в ефірі Першого національного. Про це повідомляють «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

 

Вартість угоди становить 3,75 мільйона гривень.

 

Вокально-хореографічний конкурс «Крок до зірок» проводиться коштом державного бюджету і транслюється в ефірі Першого національного.

 

Як повідомляють «Наші гроші», тендер проведено за процедурою закупівлі в одного учасника, оскільки з 2006 року авторські права на телепроект належать МБФ «Обдаровані діти України».

 

Як писала «Детектор медіа», на початку червня у Національній телекомпанії України (НТКУ) заявляли, що проекти, які вироблялися за участі народного депутата і почесного ректора Київського національного університету культури і мистецтв Михайла Поплавського, влітку не будуть транслюватися на Першому національному.

 

У НТКУ поки не коментують рішення Мінкульту фінансувати виробництво шоу «Крок до зірок». «Я про це ще нічого не знаю. Але поки можу сказати, що у сітці програми «Крок до зірок» немає та не планується», - говорить заступник генерального директора НТКУ Дар Юровська.

 

Нагадаємо, у минулому році на проведення конкурсу виділялося так само 3,75 мільйона гривень, у 2012 - в сумі 5 мільйонів грн., що включало оренду обладнання, послуги графіки і монтажу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY