detector.media
26.06.2014 17:06
Ігор Луценко організує акцію проти «антиукраїнської пропаганди» газети «Вести»
Ігор Луценко організує акцію проти «антиукраїнської пропаганди» газети «Вести»

Завтра, 27 червня, акцією під стінами головного офісу газети «Вести» за адресою у Києві: розпочнеться громадська кампанія, яка за словами її організаторів, покликана «припинити розповсюдження антиукраїнської пропаганди». Про це йдеться в анонсі заходу, який надійшов на адресу «Детектор медіа».

 

Активісти стверджують, що газета «Вести» була створена восени минулого року за фінансової підтримки олігарха Сергія Курченка і сина колишнього президента Олександра Януковича. За їх словами, під час подій на Євромайдані газета «відзначилася постійними безпідставними наклепами на учасників протесту, відійшла від принципів об'єктивної журналістики і стала щоденним рупором режиму Януковича».

 

Ініціатор акції Ігор Луценко впевнений, що активісти мають право вимагати у влади заборони діяльності антиукраїнських ЗМІ.

 

«Сьогодні громада повинна бути максимально об'єднаною, посилювати публічний тиск на владу та вимагати конкретних дій у подоланні нелегальних та корупційних схем діяльності. Ми вимагаємо від влади конкретного кроку - заборонити діяльність антиукраїнських медіа в країні. Ми зберемося під стінами головного офісу газети «Вести» аби оголосити про початок кампанії з метою припинення розповсюдження антиукраїнської пропаганди у столиці та інших обласних центрах країни», - говорить пан Луценко.

 

Акція розпочнеться о 17.00 за адресою: Київ, вул. Червоноармійська, 6.

 

«Детектор медіа» звернулась за коментарями до гендиректора ТОВ «Вісті Мас-Медіа» Ігоря Гужви та редакції газети, проте наразі ніхто на телефонні дзвінки не відповідає.

 

Нагадаємо, підрозділом податкової міліції Міністерства доходів і зборів України спільно з Держфінмоніторингом України було заблоковано рахунки ТОВ «Вісті Мас-Медіа» та директора зазначеного товариства Ігоря Гужви. Проте газета «Вести» продовжує виходити і розповсюджуватись.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY