detector.media
26.06.2014 12:57
СТБ запускає серію спецрепортажів із зони бойових дій на Сході України
СТБ запускає серію спецрепортажів із зони бойових дій на Сході України

Інформаційна програма телеканалу СТБ «Вікна-новини» розпочинає серію спеціальних репортажів про дії військових на Сході України. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Спецрепортажі з ексклюзивним відео виходитимуть щотижня по четвергах і п'ятницях в ефірі програми «Вікна-новини».

 

У четвер і п'ятницю 26 і 27 червня о 18.00 в ефірі «Вікна-новини» вийде спеціальний 15-хвилинний репортаж «Ангели війни». У ньому розповідатиметься, як медики-добровольці рятують життя на передовій. Спеціальний кореспондент СТБ Дарина Чиж дослідила, що насправді відбувається на кордоні України та Росії, як працюють медики в умовах воєнних дій, що кожен день переживають українські солдати і мирні жителі окупованих територій. Відеоанонс спецрепортажу можна переглянути тут.

 

Інформаційна програма «Вікна-новини» виходить з понеділка по п'ятницю о 18.00 та 22.00 на телеканалі СТБ. Ведучі - Тетяна Висоцька, Володимир Бойко і Віта Євтушина.

 

Нагадаємо, 26 червня о 19.00 в рамках інформаційної програми «События» на каналі «Україна» стартує спеціальний проект «Допомога єднає» для вирішення проблем тих, хто постраждав під час подій у східних регіонах країни.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY