detector.media
26.06.2014 11:26
Закарпатський журналіст зібрав у Словаччині кошти на ліки для українських військових
Закарпатський журналіст зібрав у Словаччині кошти на ліки для українських військових

Через закарпатського журналіста Максима Мельника українці у Словаччині передали понад 1 тис євро на закупівлю ліків для військових в Україні. Про це повідомляє інтернет-видання «Закарпаття онлайн» з посиланням на координатора громадського руху «Підтримай армію України (Закарпаття)» Галину Ярцеву.

 

«Ліки для закарпатських військових на неймовірну суму 1 тисяча 250 євро привіз з Братіслави наш журналіст Максим Мельник. Гроші збирали прості українці, які мешкаютьу Словаччині. Збір коштів триває. Це приклад для усіх закордонних українців. Вклоняємося кожній людині», - сказала Галина Ярцева.

 

Трохи раніше вона інформувала про те, що журналіст Максим Мельник, який працював у Братіславі кілька тижнів поспіль (закінчував роботу над своїм фільмом і навчання) збирав там пожертви для українського війська. «Максим гуртує українців за кордоном, і за зібрані кошти ми плануємо купити такі необхідні ліки «Целокс». Дякую тобі, мій золотий хлопчику і відданий українцю, дякую усім українцям в Словаччині та Австрії за довіру і жертовність!», - повідомляла Галина Ярцева.

 

Нагадаємо, 3 червня закарпатські журналісти здали 6 літрів крові на потреби військових на Сході України. В акції взяли участь близько двох десятків працівників обласних і всеукраїнських ЗМІ, а також громадські активісти.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY