detector.media
25.06.2014 18:32
Signal Red і Film.ua почали роботу над циклом докудрам «Історія замахів»
Signal Red і Film.ua почали роботу над циклом докудрам «Історія замахів»

Продакшн-компанії Signal Red і Film.ua приступили до роботи над циклом докудрам «Історія замахів». Про це повідомляється на сайті Film.ua.

 

Новий цикл складатиметься з шести фільмів хронометраж 50 хвилин кожен, присвячених найбільш значущим у світовій історії політичним вбивствам і замахам. Серед героїв - Гай Юлій Цезар, Олександр Другий, ерцгерцог Франц Фердинанд, Індіра Ганді, Катулл, Теодор Рузвельт та інші.

 

У центрі уваги творців проекту - докладний аналіз подій, що відбулися. Signal Red, як і у створених раніше циклах докудрам «Великі мрійники» та «Історія криміналістики», планує реконструювати історичні події за допомогою великої кількості комп'ютерної графіки.

 

«Унікальні технології не є для нашої компанії самоціллю, - говорить креативний продюсер проекту Євген Санніков. - Вони лише дозволять нам створити якісний продукт з досить розумним бюджетом».

 

На даному етапі проект перебуває на стадії препродакшну. Виробники продовжують переговори з приводу ко-продакшну з українськими та зарубіжними партнерами і мовниками.

 

Раніше «Детектор медіа» вже писала, що компанія Signal Red шукає інвесторів і партнерів для ко-продакшну у Західній Європі чи Америці для документального циклу з робочою назвою «Історія замахів». Щоб представити майбутній проект, Signal Red зняла тизер про замах на Теодора Рузвельта.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY