detector.media
25.06.2014 13:32
Оголошено склад журі півфіналу національного відбору «Дитячого Євробачення-2014»
Оголошено склад журі півфіналу національного відбору «Дитячого Євробачення-2014»

До складу журі півфіналу національного відбору Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення-2014» увійшли педагог з вокалу Наталія Медвєдєва, музичний продюсер Михайло Некрасов, композитор, поет, музичний продюсер Андрій Француз, художній керівник хореографічного колективу «Студія танцю А6» Анжела Копотя та українська співачка Illaria. Про це повідомляє прес-служба Першого національного.

 

Нагадаємо, цього року Національна телекомпанія України (НТКУ) впровадила нову практику вибору національного журі «Дитячого Євробачення-2014», запросивши до визначення і вибору кандидатур громадськість. НТКУ обрала фінальні склади членів журі, які будуть запрошені на півфінал і фінал відбору.

 

Півфінал національного відбору на «Дитяче Євробачення-2014» відбудеться 29 червня в студії НТКУ. Цього ж дня буде оголошено двадцятку фіналістів національного відбору, які змагатимуться за право представляти Україну на міжнародному конкурсі.

 

Як відомо, «Дитяче Євробачення-2014» відбудеться на Мальті 15 листопада.У минулому році пісенний дитячий конкурс пройшов у м.Києві.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY