detector.media
24.06.2014 15:01
Комітет свободи слова розгляне проект про призупинення на час АТО трансляції розважальних телепрограм
Комітет свободи слова розгляне проект про призупинення на час АТО трансляції розважальних телепрограм

Комітет з питань свободи слова та інформації Верховної Ради України на черговому засіданні 2 липня  розгляне проект закону № 4956 про призупинення на час АТО розважальних заходів, концертів на всій території України, а також трансляції розважальних телерадіопередач. Про це йдеться на сайті Комітету.

 

Законопроект внесений позафракційним народним депутатом Володимиром Купчаком.

 

Також члени Комітету затвердять план роботу на друге півріччя і оберуть нового голову підкомітету з питань друкованих засобів масової інформації та інтернету. Колишній голова підкомітету Рустам Раупов, який перейшов на роботу в Комітет з питань національної безпеки і оборони.

 

У «Різному» депутати планують розглянути доручення голови Верховної Ради Олександра Турчинова щодо розгляду ініціативи громадської ради при Державному комітеті телебачення і радіомовлення України з приводу законодавчого врегулювання діяльності Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі. Також члени Комітету заслухають інформацію міністерства внутрішніх справ та Державної служби з надзвичайних ситуацій про звільнення приміщень Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY