detector.media
23.06.2014 13:28
«ЕспресоTV» запускає програму «Репортажі та розслідування з Артемом Шевченком»
«ЕспресоTV» запускає програму «Репортажі та розслідування з Артемом Шевченком»

Телеканал «ЕспресоTV» з початку липня готує до запуску півгодинну програму під робочою назвою «Репортажі та розслідування з Артемом Шевченком», яка йтиме по буднях. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив особисто журналіст, автор і ведучий Артем Шевченко.

 

За його словами, це не проект розслідувань, а програма спеціальних репортажів та розслідувань.

 

«Програма йтиме у вечірньому праймі, з повторами в різних праймах. У неділю транслюватимуться дайджести нашої програми. Я чотири роки займався розслідуваннями злочинних схем попередньої влади, зараз, на мій погляд, творчий пріоритет трохи змістився саме в бік спеціального репортажу. Треба показувати, що відбувається на сході країни, по суті на фронтах. Але так само треба іноді і розслідувати якісь конфлікти, скандали, які відбуваються в політиці, економіці України. Тому програма називається "Репортажі та розслідування". Я вважаю, що у зв'язку з тими подіями, які зараз є відбуваються в нашій країні, якісний хороший класний спеціальний репортаж стає по суті головним жанром», - сказав Артем Шевченко.

 

Програму «Репортажі та розслідування з Артемом Шевченком» готує окрема невелика редакція під його керівництвом. «Принагідно закликаю людей, які бажають займатися репортажами і розслідуваннями, приєднуватися до нас. Ми формуємо команду, нам потрібні активні журналісти», - зауважив Артем Шевченко.

 

Нагадаємо, головний редактор каналу «ЕспресоTV» Єгор Чечеринда повідомив, що з 1 липня канал розширює інформаційне мовлення.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY