detector.media
23.06.2014 11:21
На Луганщині озброєні невідомі захопили в полон редактора та розгромили офіс газети «Автоюрист»
На Луганщині озброєні невідомі захопили в полон редактора та розгромили офіс газети «Автоюрист»

20 червня в м.Антрациті (Луганська обл.) озброєні невідомі викрали адвоката, керівника громадської організації «Захист прав водіїв», головного редактора газети «Автоюрист» Віктора Данченка. Про це Інститут масової інформації (ІМІ) повідомив керівник Луганського облвідділення Комітета виборців України Олексій Свєтіков. «Детектор медіа» про факт викрадення повідомив особисто Віктор Данченко по телефону.

 

За словами адвоката, його захопили озброєні бойовики 20 червня, звільнено його було під ранок 21 червня. Про причини викрадення і суть висунутих до нього претензій Віктор Данченко відмовляється говорити через небезпеку для себе та співробітників його юридичної фірми.

 

Зараз головний редактор газети, за його словами, перебуває у небезпеці. Випуск газети «Автоюрист», яка виходила з березня 2010 року, припинено з квітня через події у регіоні.

 

Наразі Віктор Данченко намагається відновити роботу свого адвокатського бюро «Автоюрист» і громадської організації «Захист прав водіїв». 20 червня озброєні бойовики розгромили його офіс,  зламали меблі та викрали оргтехніку.

 

Віктор Данченко, ветеран МВД України,  є автором книги «Шпаргалка для водія».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY