detector.media
20.06.2014 16:47
Канал «1+1» обурений дискредитацією та наклепами в свою адресу з боку медіа, що належать олігарху в бігах Сергію Курченку
Канал «1+1» обурений дискредитацією та наклепами в свою адресу з боку медіа, що належать олігарху в бігах Сергію Курченку

Вчора видання Корреспондент.net  опублікувало новину, з посиланням на блогера видання, в якій звинувачує «1+1» у використанні в сюжеті ТСН  в якості доказу наявністі російських танків в Донецьку  відеокадрів з онлайн-гри. «На телеканалі 1+1 в репортажі про нібито прибуття російської бронетехніки в Донецку область показали відеокадри з події, присвяченій популярній онлайн-грі», - йдеться у новині.

 

У сюжеті ТСН про російські танки в Донецьку журналісти з'ясовують, які саме різновиди танків використовує Росія. «Ось ці танки на одному з військових полігонів Росії, за деякими  даними в армії сусіда таких півтори тисячі», - йдеться в сюжеті ТСН, на відео в цей момент саме ті кадри, які «Корреспондент» називає «сумнівними».

 

ТСН здивована, чому «Корреспондент» називає відеоряд «сумнівним»? На відео є посилання на джерело відео, а голос за кадром чітко говорить, що події відбуваються на полігоні в Росії.  Дивно, що «Корреспондент» робить висновок, що дане відео - «доказ техніки в Донецьку», а не ілюстрація бронемашин сусідньої держави. У нас також виникає питання до професійності журналістів цього видання: яким чином можна друкувати новину, не перевіривши інформацію надану блогером на ім'я «криса з нержавіючої сталі»?

 

Власне, нічим іншим як наклепом та цинічною брехнею на адресу «1+1», новину видання, яке належить олігарху в бігах Курченку,  назвати не можна. І якими принципами керуються журналісти «Корреспонденту», коли подають інформацію лише з однією точкою зору?

 

Каналу «1+1» прикро, що в стані інформаційної війни нам приходиться протистояти не лише російській пропаганді ззовні, а й зсередини.

 

Прес-служба каналу «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY