detector.media
19.06.2014 18:09
Держкомтелерадіо призначив нових гендиректорів Миколаївської та Сумської ОДТРК
Держкомтелерадіо призначив нових гендиректорів Миколаївської та Сумської ОДТРК

Наказом Голови Держкомтелерадіо України Олег Наливайко на посаду генерального директора Миколаївської обласної державної телерадіокомпанії призначено Ярослава Індикова. З 17 червня з ним укладено контракт, повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

 

Іншим наказом, датованим тим же числом - 17 червня, на посаду генерального директора Сумської ОДТРК призначено Миколу Чернотицького.

 

Підставою для призначення стала перемога Ярослава Індикова та Миколи Чернотицького в конкурсному відборі, який відбувся в Держкомтелерадіо, та погодження цих кандидатур керівниками Миколаївської та Сумської ОДА.

 

З повним текстом наказів можна ознайомитись на сайті Держкомтелерадіо.

 

Нагадаємо, 13 червня в Державному комітеті телебачення і радіомовлення на відкритому підсумковому засіданні комісії оголосили переможців конкурсного відбору на посади генеральних директорів Миколаївської та Сумської обласних державних телерадіокомпаній.

 

Переможцем відбору на посаду гендиректора Миколаївської ОДТРК визнано Ярослава Індикова. Він переміг у фіналі конкурсу іншу претендентку - Тетяну Одинцову. Переможцем відбору на посаду гендиректора Сумської ОДТРК визнано Миколу Чернотицького. Він переміг у фіналі конкурсу інших претендентів - Юрія Дарагана та попереднього гендиректора Романа Петренка.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY