detector.media
19.06.2014 13:09
Новими членами Комітету свободи слова стали Віталій Крутій та Галина Чорна
Новими членами Комітету свободи слова стали Віталій Крутій та Галина Чорна

Новими членами Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації стали народні депутати Віталій Крутій (УДАР) та Галина Чорна (ВО «Свобода»). Про це «Детектор медіа» повідомив колишній член Комітету свободи слова Рустам Раупов (УДАР).

 

Пан Крутій та пані Чорна увійшли до складу Комітету з питань свободи слова та інформації відповідно до ухваленої сьогодні, 19 червня, постанови Верховної Ради № 4121а «Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про комітети Верховної Ради України сьомого скликання" (щодо обрання членів комітетів)».

 

Згідно з цією постановою Комітет свободи слова залишили народні депутати Ігор Мірошниченко (ВО «Свобода») та Рустам Раупов (УДАР) - вони перейшли, відповідно, до Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи та Комітету з питань національної безпеки і оборони. Зі слів пана Раупова, він як колишній військовий вважає, що принесе більше користі саме в Комітеті нацбезпеки й оборони.

 

Киянин Віталій Крутій та львів'янка Галина Чорна стали народними депутатами нещодавно - 9 квітня 2014 року. Вони пройшли за списками УДАРу та «Свободи» після призначення частини депутатів цих фракцій на посади в органах влади. На момент обрання до Верховної Ради пан Крутій працював генеральним директором ТОВ «Центр Медіа Ініціатив», пані Чорна працювала заступником директора ПП «СТО-ВП Плюс».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY