detector.media
18.06.2014 19:34
Журналіст Володимир Горковенко пішов з каналу «Україна» і з професії
Журналіст Володимир Горковенко пішов з каналу «Україна» і з професії

Кореспондент  ТРК «Україна» Володимир Горковенко заявив, що йде з телеканалу. Про це він написав у своєму Facebook і підтвердив «Детектор медіа» особисто.

 

«Так, забрав сьогодні з каналу трудову книжку», - повідомив пан Горковенко.

 

Журналіст також заявив, що залишає професію. «Станом на сьогодні це так. Як буде далі - побачимо», - підтвердив Володимир Горковенко.

 

«За один день зав'язав із журналістикою. Час дякувати. Колись писати навчив Олександ Боль. Микола Канішевський відправив у політичну журналістику. Завдяки Marina Soroka потрапив на "Інтер". З нею та Анастасия Образцова не одну чашку кави випили в парламентському буфеті. Олексій Мустафін, як шеф-редактор не один раз прикривав мій зад. Зізнаюся, він сам писав сюжети, коли я відмовлявся це робити з ідеологічних чи моральних причин. Після звільнення з Інтера Олександр Семерядченко запросив на ICTV. Пропрацював тут майже стільки скільки й на Інтері - сім років. Дякую за комфортну роботу Віктор Сорока та Олександру Богуцькому. Останньому за те, що з розумінням відреагував на моє прохання щодо звільнення. Загітувала перейти на «Україну» Лариса Горская. Вона сформувала пропозицію так, що я не міг відмовитися. Напевно, спрацювала жіноча інтуїція. Вона сказала, що потрібно допомогти, бо колектив «Событий недели» звільнився і через тиждень потрібно виходити ефір. Я не шкодую за ці кілька місяців роботи. Сподіваюся, що я був корисним скрізь, де працював», - написав журналіст у своєму Facebook.

 

Стосовно подальших своїх планів журналіст говорити відмовився.

 

У 2011 році тоді ще парламентський кореспондент каналу ICTV Володимир Горковенко заявив «ВідеоТеці»: «Я не заслужений і цим пишаюсь».

 

Нагадаємо, у жовтні минулого року Володимир Горковенко став автором оригінальної реклами Європейського союзу. На ній зображений собака, схожий на російського президента, а напис говорив: «Собака гавкає, а караван іде». Реклама миттєво стала топ-новиною, але журналіст отримав за неї погрози.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY