detector.media
18.06.2014 18:03
Радіопрограми Тернопільської ОДТРК здобули відзнаки Міжнародного фестивалю «Калинові мости» у Польщі
Радіопрограми Тернопільської ОДТРК здобули відзнаки Міжнародного фестивалю «Калинові мости» у Польщі

Тернопільська ОДТРК здобула дві нагороди V Міжнародного фестивалю телерадіомайстерності «Калинові мости», що відбувся у Вармінсько-Мазурському воєводстві Польщі. Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

 

Радіопрограма «Стосунки» (автор Людмила Островська) завоювала диплом 1 ступеню та звання лауреата в номінації «Україна - це Європа».

 

Дипломом 2 ступеню у номінації «Одне серце - дві Батьківщини» нагороджено програму «Де Іква котить хвилю» (автор Лариса Миргородська).

 

Роботи тернопільських медійників прозвучали в ефірі радіо м.Ольштина (Польща), де виходять щоденні півгодинні українські програми.

 

Окрім участі у фестивальній програмі учасники заходу разом 40 журналістіами з Польщі, України та Білорусі об'їздили містечка прикордонного польського воєводства, познайомилися з життям м.Ґурова Ілавецького, де діє комплекс українських шкіл. Також вони відвідали м.Бартошице, де також діє потужна українська громада. В Ольштині учасники фестивалю завітали на Польське радіо і ТБ, взяли участь у Х зустрічі з українським фольклором у м.Доброму Мясті.

 

Гості з України зустрічалися також з керівниками Вармінсько-Мазурського воєводства, з польськими народними депутатами, з українськими дипломатами і представниками Об'єднання українців у Польщі.

 

Гостей з України вітали посол Сейму Республіки Польща Мирон Сич і уповноважений Маршалка Варміно-Мазурського воєводства у справах нацменшин Віктор-Марек Лейк.

 

Нагадаємо, міжнародний телерадіофестиваль «Калинові мости» проходить щорічно у м. Ґуров Ілавецький (Польща).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY