detector.media
18.06.2014 15:55
Дніпропетровська облрада замовила виробництво телепрограм місцевій ОДТРК та каналам Пінчука і Ахметова – «Наші гроші»
Дніпропетровська облрада замовила виробництво телепрограм місцевій ОДТРК та каналам Пінчука і Ахметова – «Наші гроші»

3 червня Дніпропетровська облрада за результатами тендеру уклала угоди на підготовку телепрограм на 537 тис грн. Про це повідомляє інтернет-видання «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

 

132,6 тис грн. буде перераховано «ДП Телерадіокомпанія «Стерх» ТОВ «Природні інвестиції» (11 канал), що належить бізнесмену Віктору Пінчуку. Йдеться про підготовку випусків «Новин» загальним обсягом 55 хвилин ефірного часу, з виходом п'ять разів на тиждень у форматі репортажу в ефірі інформаційних програм.

 

213 тис грн. отримає Дніпропетровська обласна державна телерадіокомпанія (ОДТРК) за підготовку публіцистичної програми «Дніпропетровщина пропонує» - всього 1650 хвилин ефірного часу з виходом один раз на тиждень.

 

192 тис грн. за результатами тендеру отримає ПрАТ «Телевізійна служба Дніпропетровська» (34 канал), що входить до медіа компанії бізнесмена Ріната Ахметова. За цим замовленням буде підготовлено програм загалом 800 хвилин ефірного часу з виходом п'ять разів на тиждень.

 

«Наші гроші» стверджують, що Дніпропетровська облрада замовляє послуги на підготовку телепрограм виключно у вищезгаданих компаній. Минулого року Дніпропетровська облрада замовила таких послуг на 704 тис грн.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY