detector.media
18.06.2014 15:35
Терористи у Макіївці звільнили директора видавництва та головного редактора місцевої газети
Терористи у Макіївці звільнили директора видавництва та головного редактора місцевої газети

17 червня, близько 20.00 у м.Макіївці (Донецька обл.) бойовики самопроголошеної «Донецької народної республіки» звільнили директора видавничо-поліграфічного комплексу «Преса Макіївки» Ларису Бутову та головного редактора газети «Вечерняя Макеевка» Марію Семенову. Про це повідомляє сайт видання.

 

Нагадаємо, близько 10 годин ранку 17 червня озброєні автоматами люди в камуфляжі, які назвалися представниками «служби безпеки ДНР», викрали генерального директора видавничо-поліграфічного комплексу «Преса Макіївки» Ларису Бутову та головного редактора газети «Вечерняя Макеевка» Марію Семенову. Причина візиту озброєних людей - нібито невдоволення публікаціями газети.

 

«Після бесіди з представниками ДНР гендиректор ВПК «Преса Макіївки» та головний редактор газети "Вечерняя Макеевка" повернулися до редакції і приступили до роботи», - повідомляє видання.

 

Двох керівників медіа протримали у полоні загалом 10 годин.

 

Коментарі щодо інциденту в редакції «Вечерней Макеевки» не дають. Водночас, інтернет-видання «ОстроВ» зазначає, що, за словами журналістів, «ситуація дуже серйозна».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY