detector.media
17.06.2014 23:18
Голову Люстраційного комітету Єгора Соболєва викликали на допит
Голову Люстраційного комітету Єгора Соболєва викликали на допит

Голова Люстраційного комітету при Кабінеті міністрів, активіст ініціативи «Воля» Єгор  Соболєв отримав запрошення від старшого слідчого з особливо важливих справ київської міліції прибути до відділку для проведення процесуальних дій у кримінальному провадженні за фактами погрози суддям Верховного Суду та захоплення будівлі Верховного Суду. Про це повідомляє УНІАН.

 

«Держава нарешті оцінила мої зусилля в очищенні судів. Старший слідчий з особливо важливих справ київської міліції Плюшкін прислав мені мейл виклик до відділку», - повідомив на своїй сторінці у Facebook Єгор Соболєв.

 

«Я так розумію, йдеться про квітневу зустріч з нами смотрящіх за судовою системою від Віктора Януковича. Тоді в них вистачило нахабства зібратися на так званий "з'їзд суддів" з метою перепризначити себе на посади. Ми їх переконали розійтися, а потім звільнили законом. Ще тодішній голова АП Сергій Пашинський пообіцяв мені кримінальну справу і порадив шукати адвоката. Що тут скажеш? Молодець, дотримав слово», - йдеться у повідомлені активіста.

 

Єгор Соболєв зазначив, що не має наміру прибувати до відділку міліції для проведення слідчих дій, доки повістку йому не буде передано в установленому законом порядку.

 

Він також порадив слідчим зайнятися справді особливо важливими справами.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY