detector.media
17.06.2014 16:05
До «Артека-Карпати» прибули переможці конкурсу «Прес-весна» та діти журналістів зі Сходу України
До «Артека-Карпати» прибули переможці конкурсу «Прес-весна» та діти журналістів зі Сходу України

Переможці конкурсу «Прес-весна» київського інформагентства «ЮН-Прес» та діти переселених журналістів зі Сходу України прибули до нового табору «Артек-Карпати». Про це повідомляє прес-служба Національної спілки журналістів України (НСЖУ).

 

Табір відкрили на базі курорту «Буковель» у день народження міжнародного дитячого центру «Артек» (16 червня), який зараз є анексованим владою Російської Федерації.

 

З відкриттям дитячого центру «Артек-Карпати» привітав перший секретар НСЖУ Сергій Томіленко: «Сьогодні  країна проходить через надзвичайні випробування, і так само  українська журналістика. Тому символічно, що першою тематичною зміною дитячого центру "Артек-Карпати" є журналістська. Це вияв особливої ролі, яку відіграють медіа в сучасній Україні».

 

З 15 до 28 червня у МДЦ «Артек-Карпати» проходить ІІІ Всеукраїнський фестиваль дитячих ЗМІ «Артек Плюс».

 

Майстер-класи з журналістської етики провели Сергій Томіленко, перший заступник директора Київської ОДТРК Сергій Омельчук, а також колишні вихованці табору, а нині - відомі журналісти.  Серед них -  телеведучий, лауреат національної премії  «Телетріумф»  Констянтин Грубич та журналістка Анна Радомська.

 

Відбулась також низка творчих зустрічей із журналістами: з редактором НРКУ та програми «Школяда» Анною Брянцевою, методисткою Київської дитячої академії мистецтв Тамарою Слободян та професором, композитором й засновником та ректором Київської дитячої академії мистецтв Михайлом Чембержі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY