detector.media
17.06.2014 14:15
Віталій Сич запустив слідом за журналом інтернет-проект «Новое время страны»
Віталій Сич запустив слідом за журналом інтернет-проект «Новое время страны»

Сьогодні, 17 червня, о 10.00 стартувало нове інтнернет-видання «Новое время страны», яке запустила редакція журналу з однойменною назвою, що складається здебільшого з журналістів і редакторів колишнього видання «Корреспондент». Про це повідомляє відділ маркетингу журналу «Новое время страны».

 

Нове інтернет-видання планують розвивати як найбільший сайт новин в Україні та на всьому пострадянському просторі.Сайт складається із трьох основних частин  - стрічки новин, ексклюзивних матеріалів та блог-майданчиків лідерів думок. Інтернет-видання також буде розміщувати матеріали журналістів друкованого журналу «Новое время страны», що надійшов у продаж 16 травня. Обидві редакції будуть працювати у тісному зв'язку.

 

Матеріали з'являтимуться російською мовою, що дасть, на думку редакції, можливість створити альтернативу проросійській пропаганді.

 

На сайті можна буде оформити онлайн-передплату на друковану версію журналу «Новое время страны», пізніше заплановано відкриття передплати на електронну версію журналу.

 

Керівником онлайного проекту є колишній головний редактор www.bigmir.net Олег Лисенко. Посаду головного редактора друкованого та онлайн-видання зайняв Віталій Сич, який протягом десяти років був головний редактором журналу «Корреспондент».

 

«Я радий, що у великого колективу професіоналів знову з'явилася можливість якісно і чесно робити свою роботу. І я радий, що ця можливість з'явилася зараз, коли оперативні та зважені новини потрібні країні як повітря», - сказав Віталій Сич.

 

Інвестором онлайн-проекту, за повідомленням редакції, як і друкованого версії журналу став «Новое время страны»засновник та співвласник інвестиційної компанії Dragon Capital Томаш Фіала.

 

Нагадаємо, обсяг інвестицій у тижневик «Новое время», що стартував 16 травня, становить $ 2,5 млн. Про це на прес-конференції 22 травня повідомив інвестор проекту, співвласник інвестиційної компанії Dragon Capital Томаш Фіала.

 

Яна Зелена для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY