detector.media
17.06.2014 13:02
У Львові суд частково задовольнив позов високопосадовця МВС до Zaxid.net
У Львові суд частково задовольнив позов високопосадовця МВС до Zaxid.net

16 червня Франківський районний суд м.Львова під головуванням судді Мирослави Гулієвої ухвалив рішення у справі за позовом начальника департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю (ДДСБЕЗ) МВС України Василя Пісного (на фото) до інтернет-видання Zaxid.net і журналістів Олександри Губицької та Наталії Онисько. Про це йдеться на сайті видання.

 

Суд задовольнив позов частково і відмовив Василю Пісному у його вимогах стягнути з Олександдри Губицької та Наталії Онисько 100 тис. грн моральної шкоди.

 

Нагадаємо, що начальник департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю (ДДСБЕЗ) МВС України Василь Пісний звернувся до суду на початку квітня. У своєму позові він просив вилучити з сайту Zaxid.net статтю «З економічною злочинністю в Україні боротиметься "Антибіотик"», опубліковану 11 березня, а також стягнути з авторів Олександри Губицької і Наталії Онисько 100 тис. грн в якості моральної шкоди.

 

Незважаючи на те, що Василь Пісний вимагав спростувати усі відомості, оприлюднені у статті, суд 16 червня визнав недостовірними лише кілька фрагментів.

 

Журналісти Zaxid.net мають намір продовжити розгляд справи в апеляційному суді.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY