detector.media
16.06.2014 20:46
«Підсумки дня» на Першому національному вестиме Інна Москвіна
«Підсумки дня» на Першому національному вестиме Інна Москвіна

З 16 червня програму новин «Підсумки дня» на Першому національному вестиме Інна Москвіна. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Глядачі Першого вже встигли познайомитися з нею - Інна Москвіна разом із Зурабом Аласанією були модераторами проекту "Національні дебати". У Інни Москвіної величезний досвід роботи журналістом, редактором і ведучою, що стало одним з вирішальних критеріїв під час вибору її кандидатури. Ведучі новин на Першому будуть брати безпосередню участь у підготовці випусків, і мати вирішальне право голосу щодо того, яка інформація йде в ефір», - йдеться у повідомленні.

 

За словами заступника генерального директора Дарини Юровської, Перший національний продовжує формувати команду інформаційної служби та шукати нові обличчя для «Новин». Раніше програму «Підсумки дня» вели по черзі Світлана Леонтьєва та Любов Добровольська. Як повідомила Дарина Юровська, Любов Добровольська наразі звільнилася, а Світлана Леонтьєва продовжує вести два проекти «Як ваше здоров'я» та «Театральні сезони».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY