detector.media
16.06.2014 16:26
Прес-конференцію керівників Концерну РРТ та Держспецзв’язку зірвала акція працівників Концерну
Прес-конференцію керівників Концерну РРТ та Держспецзв’язку зірвала акція працівників Концерну

Запланований на 16 червня брифінг «Стратегія розвитку державного Концерну РРТ як елементу телекомунікаційної інфраструктури України» керівника державного Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення Олександра Півнюка та керівника Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України Володимира Звєрєва закінчився, щойно розпочавшись.

 

Представники координаційної ради колективу Концерну РРТ перед початком заходу провели пікет під інформагенцією «Укрінформу», де проходив брифінг. На прес-конференції вони не дали змоги виступити учасникам і поставити запитання журналістам. Олександр Півнюк і Володимир Звєрєв заявили, що проведуть прес-конференцію в іншому місці і в інший час.

 

 

Нагадаємо, представники координаційної ради колективу Концерну РРТ 13 червня заявили, що нове керівництво Концерну намагається довести підприємство до банкрутства, і на його базі створити приватне підприємство, яке має отримати цифрову ліцензію. Крім того, вони звинувачували Півнюка і Звєрєва у зраді національних інтересів.

 

Олександр Півнюк у коментарі «Детектор медіа» відкинув всі звинувачення, назвавши їх наклепом.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY