detector.media
12.06.2014 16:40
Юхименко, Пасховер, Головін та інші перемогли в конкурсі «PRESSзвание 2013»
Юхименко, Пасховер, Головін та інші перемогли в конкурсі «PRESSзвание 2013»

7 червня на фінальній церемонії нагородження конкурсу «Премія ділових кіл PRESSзвание 2013» були названі імена найкращих ділових журналістів України. Про це «Детектор медіа» повідомив оргкомітет конкурсу.

 

За підсумками голосування ділових редакторів і представників бізнесу в «PRESSзвание 2013» перші місця посіли:

 

Загалом участь у конкурсі взяли 157 журналістів і редакторів ділових ЗМІ. Членами журі виступили 126 редакторів, журналістів, а також піарників або прес-секретарів різних компаній. За правильністю підрахунку голосів стежив експертний партнер конкурсу - компанія PwC, яка вже 80 років рахує голоси в американському «Оскарі».

 

Цього року конкурс проходив під слоганом «Дев'ятий вал - професія в небезпеці».

 

«Минулий рік був досить непростим для України і для української журналістики. У якомусь сенсі це дійсно був «дев'ятий вал» проблем і труднощів. Добре, що, незважаючи на всі проблеми, конкурс таки відбувся, оскільки PRESSзвание є засобом консолідації української ділової преси та підтримки журналістики в цілому», - цитує оргкомітет конкурсу одного з переможців, Андрія Юхименка.

 

«Конкурс PRESSзвание - це індикатор того, що ділова журналістика в Україні живе і продовжує еволюціонувати. Останній рік став справжнім випробуванням для ринку ЗМІ. У зв'язку з непростою політичною ситуацією в країні багато видань були закриті, існування інших опинилося під питанням. Проте сьогодні ми бачимо, що бізнес-журналістика починає відроджуватися, відкриваються нові газети і журнали. І я впевнений, що завдяки тим професіоналам, які в цей складний час залишалися вірними своїй професії й об'єктивно висвітлювали події, що відбуваються, у ділової журналістики в Україні величезне майбутнє », - зазначив глава прес-служби компанії «Метінвест» Володимир Равинський.

 

Імена всіх призерів та оцінки членів журі можна переглянути на сайті конкурсу в розділі «Результати».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY