detector.media
13.06.2014 20:10
14 червня о 19:45 на телеканалі ZIК вийде черговий випуск ток-шоу «Приціл»

14 червня о 19:45 в ефірі телеканалу ZIK дивіться черговий випуск суспільно-політичного ток-шоу «Приціл» з Ганною Гопко.

 

Як протистояти брехні, яку транслюють російські ЗМІ, в умовах демократичної держави? Чи варто обмежити свободу слова, захищаючи територіальну цілісність України? Як звільнити Схід України від наслідків російської та проросійської пропаганди? Чи вдасться зокрема й засобами, які є на озброєнні професійної журналістики, «розчаклувати» мільйони українців, що потрапили під вплив «чар» російських ЗМІ?

 

В ефірі «Прицілу» про це дискутували телеведучий Андрій Куликов, медіа-юрист Тетяна Котюжинська, блогер та активіст з Донецьку Денис Казанський та головний редактор журналу «Антиквар» Ганна Шерман. Також до обговорення долучаться шеф-редактор «Детектор медіа» Наталя Лигачова та блогер і публіцист з Луганська Сергій Іванов.

 

Як і в попередніх випусках, і цього разу до обговорення у студії «Прицілу» долучились студенти київських вишів.

 

Нагадаємо, «Приціл» - онлайн-проект, який виробляє команда «Детектор медіа» за технічного партнерства компанії betv та за фінансової підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Прем'єрний випуск «Прицілу» відбувся 19 жовтня 2013 року. Записи попередніх випусків нашого проекту дивіться у рубриці «Приціл» на «Детектор медіа».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY