detector.media
11.06.2014 13:20
«Русское радио – Україна» вирішило витратити 10% рекламних доходів за червень на бронежилети для української армії
«Русское радио – Україна» вирішило витратити 10% рекламних доходів за червень на бронежилети для української армії

Всеукраїнська радіомережа «Русское радио - Україна» вирішила витратити 10% рекламних доходів за червень на закупівлю бронежилетів для української армії. Про це йдеться в повідомленні прес-служби «Русского радио - Україна», що входить до складу радіогрупи «ТАВР медіа».

 

За словами директора «Русского радио - Україна» Сергія Кузіна, радіомережа вирішила не збирати кошти, не проводити ніяких марафонів, а діяти більш конкретно та купити партію бронежилетів для українських військових. «Радіо - структура, що заробляє на продажах реклами. Це наше єдине джерело доходу і спосіб виживання. Тому цей дохід ми й вирішили витратити на закупівлю бронежилетів для української армії. Кожна 10-та гривня, отримана від реклами на "Русском Радио - Україна" в червні цього року, буде витрачена саме на це», - розповів Сергій Кузін.

 

У такий спосіб «Русское радио - Україна» не лише саме бере участь в акції, а й робить своїх партнерів і рекламодавців помічниками в зборі коштів.

 

На «Русском радио - Україна» поки не можуть спрогнозувати кількісні показники акції, але обіцяють оприлюднити всі дані.

 

Також у повідомленні прес-служби йдеться, що «Русское радио - Україна» спеціально зв'язується зі штабом Міноборони для того, щоб дізнатися точну специфікацію амуніції.

 

«Я як колишній кадровий військовий у принципі маю уявлення про те, якою повинна бути захисна амуніція для солдатів, але з часів моєї служби багато змінилося, тож ми дійсно хочемо зрозуміти всі нюанси, враховуючи ступінь захисту та інші речі для того, щоб допомогти нашим хлопцям максимально ефективно», - сказав Сергій Кузін.

 

Акція «Захисти армію, і вона захистить тебе» триватиме на «Русском радио - Україна» протягом червня. Залежно від ситуації на сході України, керівництво радіостанції не виключає можливості як нових ініціатив, так і пролонгації цього проекту.

 

Нагадаємо, що за даними моніторингу «Комунікаційного альянсу», обсяг рекламних бюджетів на радіо в першому кварталі 2014 року впав на 6% (на 19-30% з урахуванням знижок, за оцінкою експертів). «Русское радио - Україна», за даними моніторингу», посідає друге місце за обсягом рекламних доходів з оціночною сумою 16,8 млн грн за перші три місяці 2014 року, а також першість за обсягами спонсорства (понад 33 години спонсорських проявів в ефірі за три місяці).

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY