detector.media
12.06.2014 14:00
Чи сприяє свобода слова в українських ЗМІ російській пропаганді – про це в «Прицілі» Куликов, Котюжинська, Казанський та Шерман
Чи сприяє свобода слова в українських ЗМІ російській пропаганді – про це в «Прицілі» Куликов, Котюжинська, Казанський та Шерман

13 червня о 19:00 на «Детектор медіа» дивіться черговий випуск суспільно-політичного ток-шоу «Приціл» з Ганною Гопко.

 

Як протистояти брехні, яку транслюють російські ЗМІ, в умовах демократичної держави? Чи варто обмежити свободу слова, захищаючи територіальну цілісність України? Як звільнити Схід України від наслідків російської та проросійської пропаганди? Чи вдасться зокрема й засобами, які є на озброєнні професійної журналістики, «розчаклувати» мільйони українців, що потрапили під вплив «чар» російських ЗМІ?

 

В ефірі «Прицілу» про це дискутуватимуть телеведучий Андрій Куликов, медіа-юрист Тетяна Котюжинська, блогер та активіст з Донецьку Денис Казанський та телекритик, театрознавець, головний редактор журналу «Антиквар» Ганна Шерман. Також до обговорення долучаться шеф-редактор «Детектор медіа» Наталя Лигачова та блогер і публіцист з Луганська Сергій Іванов.

 

Як і в попередніх випусках, і цього разу до обговорення у студії «Прицілу» долучаться студенти київських вишів. Також ми розраховуємо на активну участь інтернет-аудиторії. Вже зараз можна залишати свої запитання, коментарі та ремарки щодо заявленої теми випуску на сторінці «Детектор медіа» у Facebook та у Twitter «Прицілу», хештег #Приціл.

 

Цей випуск «Прицілу» з Ганною Гопко можна буде побачити в ефірі телеканалу ZIK у суботу, 14 червня о 19:45.

 

Нагадаємо, «Приціл» - онлайн-проект, який виробляє команда «Детектор медіа» за технічного партнерства компанії betv та за фінансової підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Прем'єрний випуск «Прицілу» відбувся 19 жовтня. Записи попередніх випусків нашого проекту дивіться у рубриці «Приціл» на «Детектор медіа».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY