detector.media
11.06.2014 10:35
Святослав Цеголко сподівається, що йому легко буде працювати з Петром Порошенком
Святослав Цеголко сподівається, що йому легко буде працювати з Петром Порошенком

Новопризначений прес-секретар Президента України Святослав Цеголко бачить свою місію на цій посаді у підтриманні максимальної відкритості і прозорості роботи глави держави та сподівається, що йому буде просто працювати із Петром Порошенко. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

 

У своєму записі у соціальній мережі Святослав Цеголко зізнався, що він сприйняв своє призначення на посаду речника як виклик, оскільки ніколи не думав, що йому доведеться стати пре-секретарем глави держави.

 

«Я хочу й надалі допомагати Україні. Думаю, на новій роботі зможу навіть більше. Свою місію бачу у підтриманні максимальної відкритості і прозорості роботи президента. Думаю, працювати з Петром Порошенком буде легко. Адже він має дружні стосунки з багатьма журналістами, не втікає від них і добре говорить. В тому числі англійською», - написав пан Цеголко.

 

Нагадаємо, 10 червня, Президент України Петро Порошенко призначив Святослава Цеголка своїм прес-секретарем. До призначення на посаду речника президента пан Цеголко працював на 5-му каналі, що належить Петрові Порошенку, керівником редакції спецпроектів, заступником шеф-редактора та ведучим програми «Час». Хто його замінить на 5-му, на каналі поки не знають.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY