detector.media
10.06.2014 15:13
Новопризначені глава АП та речник президента підходять на ці посади – Олександр Мартиненко
Новопризначені глава АП та речник президента підходять на ці посади – Олександр Мартиненко

Генеральний директор інформаційної агенції «Інтерфакс-Україна», у минулому прес-секретар Президента України Леоніда Кучми Олександр Мартиненко вважає, що новопризначені глава Адміністрації Президента України Борис Ложкін та прес-секретар президента Святослав Цеголко впораються зі своїми посадовими обов'язками. Таку думку пан Мартиненко висловив «Детектор медіа», коментуючи нові призначення.

 

На думку пана Мартиненка, для Бориса Ложкіна буде незвично працювати у державному секторі. «У Бориса Ложкіна великий менеджерський досвід. Ясна річ, що робота на державній службі відрізняється від бізнесу, і тому це стане для нього певним викликом. Я вірю, що Борис Ложкін зможе показати всі свої здібності на цій посаді. Це буде важко, це нова сторінка у житті, але сподіваюсь, у нього вийде», - сказав гендиректор «Інтерфакс-Україна».

 

Також Олександр Мартиненко висловив надію, що у Святослава Цеголка не має виникнути труднощів на посаді речника. «Щодо Святослава Цеголка, то я думаю, що це абсолютно виправдане рішення, і мені здається, що в нього абсолютно все вийде, адже він готовий до цієї посади і всі дані у нього для цього є».

 

Нагадаємо, 10 червня Президент України Петро Порошенко призначив главою своєї адміністрації засновника й екс-президента медіахолдингу UMH group Бориса Ложкіна, а своїм прес-секретарем - ведучого й заступника шеф-редактора 5-го каналу Святослава Цеголка.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY