detector.media
10.06.2014 14:40
Святослав Цеголко став прес-секретарем президента Петра Порошенка
Святослав Цеголко став прес-секретарем президента Петра Порошенка

Сьогодні, 10 червня, Президент України Петро Порошенко призначив Святослава Цеголка своїм прес-секретарем. Відповідний указ № 524/2014 оприлюднено на сайті глави держави.

 

Дотепер Святослав Цеголко працював на 5-му каналі, що належить Петрові Порошенку, керівником редакції спецпроектів, заступником шеф-редактора та ведучим програми «Час». Хто його замінить на 5-му, на каналі поки не знають.

 

Під час виборчої кампанії прес-секретарем Петра Порошенка був колишій прес-секретар Арсенія Яценюка Андрій Жигулін. За інформацією джерел «Детектор медіа», пан Жигулін може стати одним з керівників інформаційного управління в Адміністрації президента, яке, ймовірно, очолить керівник інформаційного департаменту виборчого штабу Петра Порошенка Ірина Фріз.

 

Святослав Цеголко народився в Івано-Франківській області, закінчив факультет журналістики Львівського національного університету ім. І. Франка. Працював у львівській газеті «Разом», головредом журналу «Молода дипломатія», журналістом газети «Поступ», кореспондентом газети «За вільну Україну», редактором новин на радіо «Люкс ФМ», репортером Нового каналу. З 2004 року - на 5-му каналі.

 

Лауреат премії «Телетріумф» 2005 року, має звання заслуженого журналіста України.

 

Нагадаємо, що главою Адміністрації президента Петра Порошенка став засновник і екс-президент медіахолдингу UMH group Борис Ложкін.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY