detector.media
10.06.2014 12:11
Редактору інтернет-видання «Репортер» погрожували розправою в івано-франківському клубі (ДОПОВНЕНО)

Увечері 8 червня в Івано-Франківську невідомі у цивільному одязі виштовхали із приміщення «Лото Клубу» та погрожували фізичною розправою кореспонденту та редактору інтернет-видання «Репортер» Наталі Джулай. Про це повідомляє  сайт видання.

 

За цією інформацією, журналістка хотіла перевірити, чи є у даному закладі гральні автомати.

 

Близько 22:00 пані Джулай спробувала зайти всередину клубу, демонструючи посвідчення, зі ввімкненою камерою, щоб перевірити, чи в закладі працюють гральні автомати. На порозі її зустріли охоронці, які почали закривати руками камеру, вживаючи нецензурну лайку.

 

«Чоловіки в цивільному, ймовірно охоронці, виштовхували нас до дверей та вибивали з рук камеру. Хтось із персоналу гукнув своїм кликати охорону», - пише видання.

 

Як видно з відеозаписів, зроблених пані Джулай, вона пішла на зйомку зі «своїми знайомими», які в разі чого могли захисти кореспондентку від фізичного перешкоджання зйомці.

 

Після погроз журналістка зуміла вийти на вулицю і чекала там на охоронців. За декілька хвилин до закладу під'їхало авто і шість силовиків охоронного підрозділу «Атлант». Охоронці попросили журналіста більше сюди не проходити. Продовжити зйомку не дозволили, коментувати ситуацію відмовились. Охоронці ж мовчки дочекались, поки журналістка пішла.

 

У коментарі «Детектор медіа» пані Джулай зазначила, що їй погрожували не тільки у цьому клубі, а й в інших, у яких вона з’являлася з метою перевірки наявності гральних автоматів.

 

«Це не один випадок за останні дні, коли мені перешкоджали працювати. Я робила рейди по багатьох гральних закладах у нашому місті, зйомку не дозволили ніде, також погрожували не в одному клубі. У цій статті описаний лише один випадок, про інші пишу в нашу газету. В міліцію звертались, коли в іншому закладі нам пригрозили, що "по нас уже їдуть". У заклад правоохорнці не зайшли, бо поки приїхали, клуб уже зачинили», - написала журналістка.

 

Також вона додала, що за фактом інциденту, що трапився у «Лото Клубі» вона заяву поки не писала, але міліціонери запропонували їй звернутися і до прокуратури.

 

«Щоб було дієвіше, напишу звернення до голови Івано-Франківської ОДА Андрія Троценка й опишу детально всі інциденти з проханням перевірити роботу всіх закладів, які маскуюсь свою діяльність, називаючись у документах інтернет-клубами, спортивними клубами та державними лотереями», - зазначила пані Джулай.

 

«Детектор медіа» намагається зв`язатися з представниками клубу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY