detector.media
07.06.2014 18:19
Найменше страждає від відключень на Сході канал «Україна», найбільше - 5 канал на «1+1»
Найменше страждає від відключень на Сході канал «Україна», найбільше - 5 канал на «1+1»
У Луганській та Донецькій областях, де сепаратисти відключають з ефіру  українські канали, найменше постраждав канал «Україна». Його трансляція якого доступна в 24 містах з 27-ми. Такий висновок «Детектор медіа» зробила після аналізу інформації про відключення українських каналів на Сході України, отриманої з різних джерел.

 

Найчастішими випадки відключення в Луганській та Донецьких областях є щодомовлення «1+1» та 5-го каналу, що транслюються лише в кількох містах.

 

Канали групи StarLight теж зазнають відключень:  СТБ веде мовлення у 16 містах, ICTV  - у 17. Канал «Інтер» продовжує мовити у 12 містах з 27-ми.

 

Замість українських каналів в аналоговому ефірі українських міст ведуть мовлення «Первый канал», «Россия 24», «РТР Планета», РЕН ТВ. В цифровому, кабельному та супутниковому мовленні  українське телебачення доступне для глядачів.

 

Нагадаємо, у травні на Луганщині та Донеччині найменше в аналоговому ефірі відключали канал «Україна». Серед каналів, що не входять до найбільших телегруп, найчастіше чинили перепони 5-му каналу.


«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY